Parera Consulting, la teva consultoria de confiança a Barcelona

El nostre objectiu és facilitar a cadascun dels nostres clients el compliment de les seves obligacions amb l'administració així com acompanyar-los en l'esdevenir de la seva activitat i creixement, sent el nostre principal valor el manteniment d'una relació directa atenent de forma personalitzada a cada un d'ells.


Més de 25 anys d'experiència al seu servei

Els nostres clients ens escullen per la nostra experiència en el sector, en la nostra exigència en els resultats i la nostra transparència en la gestió, el que ens han fet possible seguir durant més de vint anys a la vostra disposició.

Tracte directe i únic a cada client i a cada necessitat

El nostre màxim objectiu és oferir a cada client un servei que es basa en la relació directa amb els mateixos, atenent de forma personalitzada a cada un d'ells. No dubti en contactar amb nosaltres per a qualsevol dubte o consulta, estarem encantats d'atendre'l.

Som una empresa posicionada a nivell nacional

Amb els nostres serveis d'outsourcing (subcontractació) ajudem a que la teva companyia entre els seus esforços en els aspectes essencials del negoci, delegant determinades àrees i funcionalitats no estratègiques (Financer, RRHH - Laboral, administració, etc.).Sobre nosaltres...
Parera Consulting Group S.L. ofereix serveis de valor afegit que li permet prendre les millors decisions. És una empresa especialitzada en consultoria laboral, fiscal, jurídica i comptable, així com en tot el referent a la gestió administrativa integral de l'activitat empresarial. Estem sempre a l'altre costat per ajudar-te. Som els teus gestors, un equip de professionals especialitzat en comptabilitat i fiscalitat que estarà a la teva disposició per atendre't i resoldre qualsevol imprevist.